Президентът Джо Байдън каза, че междинните избори в САЩ са показали силата

...
Президентът Джо Байдън каза, че междинните избори в САЩ са показали силата
Коментари Харесай

Какво показаха междинните избори в САЩ? Говори Байдън

Президентът Джо Байдън каза, че междинните избори в Съединени американски щати са посочили силата и устойчивостта на американската народна власт и са опровергали тези, които са твърдели, че президентските избори през 2020 година са били манипулирани, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Нагледно станахме очевидци на силата и устойчивостта на американската народна власт ", съобщи американският водач на конференция в Индонезия, където е на посещаване за присъединяване в срещата на върха на Г-20. 
-->
Байдън, който в пропагандата си за изборите беше избрал да заложи на посланието, че демокрацията в Съединени американски щати е в заплаха, съобщи, че американският народ е посочил, че демокрацията е неразривна част от неговата същина. Той добави, че затова изборите са се трансформирали в мощно отричане на тези претенденти за Конгреса и други изборни длъжности, които са твърдели, че президентските избори през 2020 година са били манипулирани.

" На тези избори политическото принуждение и заплашването на гласоподавателите бяха ясно и недвусмислено отхвърлени. Беше отправено безапелационното обръщение, че в Америка надвива националната воля ", съобщи Байдън. Той означи, че при визитите му в чужбина му е направило усещане какъв брой деликатно американските съдружници и съперници наблюдават изборите в Съединени американски щати. " Тези избори демонстрираха дълбокия и непреклонен ангажимент на Америка към опазването на демокрацията ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР